KUALA LUMPUR, 24 Mei (Bernama) — Polis DiRaja Malaysia (PDRM) memberi jaminan keselamatan kepada Low Taek Jho atau lebih dikenali sebagai Jho Low untuk pulang ke tanah air bagi melalui proses undang-undang.

Ketua Polis Negara, Datuk Seri Abdul Hamid Bador berkata dakwaan kononnya ahli perniagaan kontroversi yang didakwa terbabit dalam skandal 1Malaysia Development Berhad (1MDB) itu akan ditahan, diseksa dan dibunuh sekiranya pulang adalah tidak benar sama sekali.

Beliau berkata, jaminan perlindungan keselamatan bukan sahaja kepada Jho Low tetapi anggota keluarga serta rakan-rakannya yang didakwa terbabit dalam skandal 1MDB.

~~~~~~~~~~~JOHORTIMES.MY~~~~~~~~~~~

hubungi kami dengan KLIK LOGO WHATSAPP DI PENJURU KANAN DI JOHORTIMES.MY SEMASA MELAYARI LAMAN INI DI TELEFON BIMBIT ANDA. TERIMA KASIH.Please Subscribe to JohorTimes Youtube – https://goo.gl/4jWv8X

Facebook – https://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – https://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – https://www.instagram.com/JohorTimes
Web – https://www.johortimes.my

#Dadah #Rasuah #Bomba #DailyNews #JohorDarulTa’zim #JohorSemasa #JohorTimes #Malaysia #MaritimMalaysia #Pelancongan #Polis #Sukan #SultanJohor #Tentera #TunDrMahathir #Viral

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Reply