MIC namakan enam Parlimen.

MIC pada Rabu menamakan enam Parlimen daripada sembilan Parlimen yang dipertaruhkan pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU-14).

(Visited 47 times, 1 visits today)
Ad banner

You might be interested in

Ad banner

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.