PH Hanya Mampu Mengkritik Tidak Membawa Sebarang Faedah.

JOHOR BAHRU, 3 Apr – Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Semarang, Datuk Samsol Bari Jamali yakin bahawa jika Pakatan Harapan (PH) menerajui negara juga akan tidak mampu untuk menurunkan harga barang yang melibatkan faktor bekalan dan permintaa.

Beliau berkata, kenaikan harga barang berkenaan sebenarnya juga berlaku di seluruh dunia dan bukan disebabkan kerajaan yang dipimpin oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Tegasnya, pihak pembangkang tidak perlu mempertikai usaha murni yang kerajaan sedangkan PH sendiri tidak mampu menawarkan apa-apa yang lebih baik selain hanya mampu memberikan kritikan yang tidak membawa sebarang manfaat kepada rakyat mahupun negara.

Terdahulu, Presiden Parti Amanah Negara (AMANAH), Salahuddin Ayub yang menyifatkan Barisan Nasional (BN) Negeri Johor telah membuktikan bahawa rakyat Johor ketika ini sedang terbeban dengan ekonomi negara yang dipimpin oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Ad banner

You might be interested in

Ad banner

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: Undefined variable: adsense_slot_ads_top_page in /home/johortimes/public_html/wp-content/themes/videopro/footer.php on line 66