Azizul raih atlet terbaik

Juara keirin dunia Azizulhasni Awang meraih anugerah Atlet Terbaik manakala Ziyad Zolkefli dinobatkan sebagai Atlet Paralimpik Terbaik di majlis Anugerah Persatuan Penulis Sukan Malaysia (SAM) 2017 pada Khamis.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Ad banner

You might be interested in

Ad banner


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notice: Undefined variable: adsense_slot_ads_top_page in /home/johortimes/public_html/wp-content/themes/videopro/footer.php on line 66