MELAKA, 12 Feb – Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah menyifatkan rakyat di Parlimen Bukit Katil kerugian besar apabila diwakili oleh wakil dari pembangkang, kerana setelah hampir sepenggal di sini, tidak sekalipun wakil rakyat tersebut membawa isu kebajikan dan masalah penduduk sewaktu bersidang di Parlimen selama ini.

Sehubungan dengan itu, beliau mengajak rakyat di sini untuk kembali menyokong dan memastikan kemenangan calon BN dalam Pilihan Raya Umum ke-14 tidak lama lagi.

MELAKA, 12 Feb – Ahli Majlis Tertinggi UMNO, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah menyifatkan rakyat di Parlimen Bukit Katil kerugian besar apabila diwakili oleh wakil dari pembangkang, kerana setelah hampir sepenggal di sini, tidak sekalipun wakil rakyat tersebut membawa isu kebajikan dan masalah penduduk sewaktu bersidang di Parlimen selama ini.Sehubungan dengan itu, beliau mengajak rakyat di sini untuk kembali menyokong dan memastikan kemenangan calon BN dalam Pilihan Raya Umum ke-14 tidak lama lagi.

Subscribe to JohorTimes – https://goo.gl/5d4KA2

Facebook – http://www.facebook.com/johortimes.my
Twitter – http://www.twitter.com/JohorTimes
Instagram – http://www.instagram.com/JohorTimes
Web – http://www.johortimes.my

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(Visited 31 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.